Ons advocatenkantoor in Alkmaar

Boddaert Verweel is een algemeen advocatenkantoor uit Alkmaar. Op het gebied van letselschade hebben wij twee specialisten in dienst. Zij staan u graag bij wanneer u letselschade heeft opgelopen. Onze advocaten hebben uitgebreide ervaring op het gebied van letselschade. Beide advocaten zijn aangesloten aan de vereniging voor Letselschade advocaten (LSA) en de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA). Daarnaast is Mr. E.F. Klungers ook aangesloten bij de vereniging advocaten voor slachtoffers personenschade (ASP). Verder voldoen onze Letselschadeadvocaten ook aan het keurmerk letselschade. Om dit keurmerk te bemachtigen moeten de advocaten voldoen aan strenge  eisen. Daarnaast wordt er streng toezicht op gehouden dat de eisen en voorwaarden van dit keurmerk worden nageleefd.

Mr. E.H.Copini

Mr. E.H. Copini heeft zich gespecialiseerd in letselschaderecht, medische aansprakelijkheid, medisch tuchtrecht, verzekeringsrecht en arbeidsrecht. Zij is in Groningen in 1988 afgestudeerd in het Nederlands recht. In 1993 is MR. E.H. Copini beëdigd als advocate. Tegenwoordig is zij partner van dit Advocatenkantoor.

Mr. E.F. Klungers

Mr. E.F. Klungers heeft zich gespecialiseerd in letselschade, verzekeringsrecht en medische aansprakelijkheid. Naast zijn lidmaatschappen bij de LSA , de WAA en de ASP is Mr. E.F. Klungers ook lid van de redactieraad van verkeersongeval.nl.  Van 1990 tot 1994 studeerde Mr. E.F. Klungers recht aan de open universiteit in Heerlen.  Tegenwoordig is hij partner bij Boddaert Verweel. Voor zijn carrière als advocaat heeft Mr. E.F. klungers veel ervaring opgedaan in de medische wereld  in functies op de ambulance en de spoedeisende hulp.

Contact

Voor meer informatie over onze specialisten of over letselschade kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 0800-4445019. U kunt ook ons contactformulier invullen.