Uw keurmerk letselschade advocaat

De letselschade advocaten van Boddaert Verweel zijn aangesloten bij verschillende werkgroepen en verenigingen. Hierdoor blijven onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van letselschade en de regelgeving. Op deze wijze bent u verzekerd van kwaliteit.  Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij het keurmerk letselschade.

ASP letselschade specialisten

De vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade is opgericht in 1997 door gespecialiseerde letselschade advocaten. De vereniging is opgericht om de positie van de letselschade slachtoffers te verbeteren. De letselschadeadvocaten van Boddaert Verweel zijn lid van ASP.

LSA

De vereniging van Letselschade-Advocaten is opgericht om de kwaliteit van de advocaat te garanderen. De advocaten die zijn aangesloten bij LSA hebben minimaal 5 jaar ervaring en moeten over ruime ervaring beschikken. Verder moeten de advocaten door middel van een permanente opleiding hun kennis op het gebied van letselschade op peil houden.

WAA

De werkgroep artsen advocaten streeft ernaar de kennisoverdracht tussen artsen en advocaten te stimuleren. Artsen en advocaten gebruiken verschillende begrippen waardoor verwarring kan ontstaan. De WAA zet zich in om het begrip tussen deze twee groepen te verbeteren en hierdoor de hulp bij letselschade te verbeteren.

Keurmerk letselschade

Het keurmerk ontwikkelt kwaliteitsnormen voor rechthulpverleners bij letselschade. Wanneer een advocaat dit keurmerk wil bemachtigen moet hij aan een aantal voorwaarden voldoen. Alle advocaten met het keurmerk letselschade zijn onafhankelijk, deskundig, transparant en helder. Daarnaast is er een belangrijke rol weggelegd voor de communicatie met de cliënt. Het keurmerk maakt het voor u makkelijk om een deskundige letselschadeadvocaat te vinden.